THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

tirsdag den 6. april 2010

Kampen om Dun Kalel
Kong Eons enorme imperie er blevet udfordret. Seperatister fra alle afkroge af riget har slået sig sammen og en hær af mange Konger har rejst sig mod Eon.

Eon har svaret hårdt igen og jævnet byer med jorden. Hans frygtede specialenheder der bedst kendes som "Mission Umulig Grupper" har snigmyrdet oprørsledere og skabt frygt og radsel blandt de fjentlige tropper. Men det har ikke været nok!

Hæren af mange Konger står foran Dun Kalels porte og Eon har sendt sine elitesoldater ind i direkte kamphandlinger. Til stor forargelse for mange af disse!

Det er nu slaget om Imperiet fremtid skal slåes, her forand de uindtale mure på den ældgamle fæstning Dun Kalel.

Mission Umulig Gruppen Omega har midstet sin Fighter dværgen Baldur under kamp igår og deres leder Warlorden Martines ligger som en krøpling efter at have midstet sin ene arm.

De er langt bag fjendens linier på lur i udkanten af en lille skov, hvor deres opgave er at sætte en stilling Trebucheter ud af kampen.

Tabet af deres kammerater har slidt hårdt på deres loyalitet til kongen, og stillingen af Trebucheter er bevogtet af tre pansrede vagter og en tiefling der med en wand sætter hver sten i brand inden den slynges mod Dun Kalel...

1 kommentarer:

Andreas sagde ...

Så kører kommentarene...