THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

søndag den 11. april 2010

XP

Vi må lige se på hvordan vi skal fordele xp?

1: I de nye D&D regler foreslår de at alle spillere deler alle xp der opnås lige.
2: I de "hardcore, oldschoole" regler deler man xp for quests, men den der giver the killing blow tager xp for mosteret, og alle skill cheks er det den der lave skill-chek'et som får xp.
3: Jeg foreslår at vi som hovedregel deler xp for mobs og quests, man for selv xp for de skill-challenges man laver - og hvis man så laver noget epic i et encounter uddeler jeg "ekstra" xp til den person. Det kunne feks være.
- Nik bruger sit action point og kaster to shuriken mod den frådende troll, han critter på begge kast og trolden falder død om inden den overhovedet har nået at røre jer.
- Frede er løbet tør for encounter, og daily spells og i ren desperation forsøger han et Bullrush mod den überpansrede Deathknight der lige har nedlagt både Stuf og Nik. Frede slår 20 og Deathknighten glider ét felt bagud, og ud over kanten på broen over den bundløse kløft.
- Afsløret for selv at have kidnappet Fyrstens datter og derefter kræve belønning for at have "befriet" hende står vi omringet af 40 riddere og Fyrsten selv. Med et intimidation chek lykkes det Stuf at skræmme Fyrsten til at lade jer går ... og få belønningen.

1 kommentarer:

Frederik sagde ...

Sounds awesome! Lyder som en cool måde at gøre det på :)